ACTIVATE YOUR TALENT
 

OVER ACTIVATE YOUR TALENT

Mijn naam is Barbara Visscher en Activate Your Talent is mijn bedrijf. Ik heb me gespecialiseerd in loopbaan- & re-integratiecoaching, e-coaching en studie- & beroepskeuzebegeleiding. Naast individuele begeleiding van mensen in verschillende beroepstakken, beschik ik ook over ruime ervaring als projectleider binnen het sociale domein.

PROFIEL 
Een open, respectvolle en uitnodigende houding zijn kenmerkend voor mij. Dit helpt mij oog te hebben voor iemands kwaliteiten. Een ander aanmoedigen zijn of haar kwaliteiten verder te ontwikkelen, is iets waar ik in uitblink. Ik weet snel een sfeer van rust en veiligheid te creëren, wat ruimte schept voor zelfreflectie en ontwikkeling. Ik heb een rustige uitstraling maar weet mensen ook mee te nemen in mijn enthousiasme. Een serieuze houding combineer ik met een goed gevoel voor humor en een scherpe analytische blik. Ik bied een luisterend oor en begrip, maar laat het zeker niet na om te confronteren waar dat nodig is. Mijn creativiteit komt tot uiting in mijn coaching en de workshops die ik geef, bijvoorbeeld door het werken met foto’s, kaarten en tekeningen. In de loop der jaren heb ik veel kennis en kunde opgedaan over leren en opleiden, coachen en het adviseren daarover. Dit kan ik goed toepassen in mijn rol als loopbaanprofessional en projectleider. Ik beschik dan ook over een breed scala aan coachtechnieken en –instrumenten en ben gecertificeerd e-coach level II. Bij dit alles staan klantgerichtheid, kwaliteit en service altijd voorop. Ik beschik over een groot netwerk binnen het bedrijfsleven en de overheid.

SAMENWERKING

Activate Your Talent gelooft in de kracht van samenwerken. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig professional, maar ik heb mij altijd verbonden aan diverse organisaties. Samen kun je immers veel meer bereiken dan alleen. Sinds januari 2020 ben ik partner van id Plein en voer ik trajecten uit op het gebied van re-integratie en spoor 2. id Plein is een innovatieve HR-dienstverlener op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie & spoor 2, outplacement en duurzame inzetbaarheid. Via idplein.nl/coaches kun je mijn profiel bekijken en meer lezen over mijn werkzaamheden.

LOCATIE
Activate Your Talent heeft haar thuisbasis in Utrecht, maar het werkgebied beslaat vrijwel heel Nederland. 

SOCIAL MEDIA
Neem ook een kijkje op mijn LinkedIn profiel. Referenties verstrek ik graag op aanvraag. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn