ACTIVATE YOUR TALENT
 

E-COACHING

E-coaching werkt anders dan face-to-face coaching. Beide werkvormen doen in kwaliteit niet voor elkaar onder. Je kunt ze ook prima combineren met elkaar, een zogeheten blended coachingstraject. 
  
Uit onderzoek en praktijkervaring blijkt dat e-coaching mensen sneller in beweging krijgt en dat ze zich sterk betrokken voelen bij hun eigen ontwikkelproces. Een goede e-coach is in staat om via het geschreven woord de 'non-verbale' signalen op te vangen en deze in te zetten om een effectief en succesvol coachtraject vorm te geven. De 'klik', die zo belangrijk is bij coaching, wordt via mail even 'gemakkelijk' tot stand gebracht als face-to-face. 
 
Er zijn verschillende ingrediënten die e-coaching haar specifieke karakter en vorm geven. Over het algemeen worden onafhankelijkheid van plaats- en tijd en daarmee samenhangende kostenbesparingen (bijvoorbeeld geen reistijd, geen parkeerkosten) als belangrijkste voordelen van e-coaching genoemd. Ook het zetten van kleine stappen en daardoor snel succes ervaren, zorgen ervoor dat e-coaching werkt! In totaal zijn er 15 werkzame ingrediënten die e-coaching anders en interessant maken. Wil je ze alle 15 leren kennen, lees dan hier verder.
 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn